Warning: Use of undefined constant Ymd - assumed 'Ymd' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/nezhin/public_html/pokrovachurch/engine/modules/show.full.php on line 226 Warning: Use of undefined constant Ymd - assumed 'Ymd' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/nezhin/public_html/pokrovachurch/engine/modules/show.full.php on line 226 Warning: Use of undefined constant Ymd - assumed 'Ymd' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/nezhin/public_html/pokrovachurch/engine/modules/show.full.php on line 230 Warning: Use of undefined constant Ymd - assumed 'Ymd' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/nezhin/public_html/pokrovachurch/engine/modules/show.full.php on line 230 DataLife Engine > Версия для печати > Хіба це не дивно?!
DataLife Engine > Притчі > Хіба це не дивно?!

Хіба це не дивно?!


10 декабря 2009. Разместил: tinet
Хіба це не дивно, що 20-долларова банкнота здається такою великою сумою, коли жертвуєте її в церкві, але такою невеликою, коли ходите по крамницях?

Хіба це не дивно, що 2 години в церкві здаються такими довгими і такими короткими, коли ви дивитесь гарне кіно?
 
Хіба це не дивно, що важко знайти слова для молитви, але це зовсім не проблема, коли ви розмовляєте з другом?
 
Хіба це не дивно, що важко і нудно прочитати один розділ з Біблії, але так легко прочитати 100 сторінок популярного роману?
 
Хіба це не дивно, що кожен бажає отримати білети на перші ряди на концертах або іграх, але роблять все можливе, щоб сидіти на останньому ряду в церкві?
 
Хіба це не дивно, що ви повинні знати про захід в церкві за 2-3 тижні до нього, щоби включити його до свого щоденного списку справ, але ви можете владнати цю проблему для інших подій в останню хвилину?
 
Хіба це не дивно, коли важко вивчити слово Боже, щоб поділитися ним з іншими, але так легко вивчити, зрозуміти, поширити і повторити плітки?
 
Хіба це не дивно, що ми віримо всьому, про що говорять журнали і газети, але не довіряємо словам з Біблії?
 
Хіба це не дивно, що кожен хоче для себе місце на небі, але не кожен хоче робити щось, щоб туди потрапити?
 
Хіба це не дивно, що ми надсилаємо всілякі жарти по e-mail-у і вони одразу передаються іншим, але коли збираємося надіслати повідомлення про Бога, то перш ніж поділитися цим з іншими, ми двічі розмірковуємо?
 
Це дивно, чи не так?


http://uucyc.ru/story/item/925