Warning: Use of undefined constant Ymd - assumed 'Ymd' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/nezhin/public_html/pokrovachurch/engine/modules/show.full.php on line 226 Warning: Use of undefined constant Ymd - assumed 'Ymd' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/nezhin/public_html/pokrovachurch/engine/modules/show.full.php on line 226 Warning: Use of undefined constant Ymd - assumed 'Ymd' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/nezhin/public_html/pokrovachurch/engine/modules/show.full.php on line 230 Warning: Use of undefined constant Ymd - assumed 'Ymd' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/nezhin/public_html/pokrovachurch/engine/modules/show.full.php on line 230 DataLife Engine > Версия для печати > МОЛИТВИ ЩОДЕННІ НА ВСЯКУ ПОТРЕБУ
DataLife Engine > Молитвослов > МОЛИТВИ ЩОДЕННІ НА ВСЯКУ ПОТРЕБУ

МОЛИТВИ ЩОДЕННІ НА ВСЯКУ ПОТРЕБУ


9 марта 2009. Разместил: admin
МОЛИТВИ ЩОДЕННІ НА ВСЯКУ ПОТРЕБУМОЛИТВИ ЩОДЕННІ НА ВСЯКУ ПОТРЕБУ
Короткі молитви на всякий випадок

Слава БОГОВІ.

Слава Тобі, Господи, слава Тобі.

Господи, благослови.

Господи, помилуй.

Подай, Господи.

Господи, спаси і охорони.

Господи, Ісусе Христе, Сину Божий, помилуй нас. Амінь.

Господи, Ісусе Христе, Сину Божий, молитвами Пречистої Твоєї Матері і всіх святих помилуй нас. Амінь.

Боже, будь милостивий до мене грішного (грішної).

Пом'яни про мене, Господи, коли прийдеш Ти у царство Твоє.

Пресвята Тройце, Боже наш, слава Тобі. Надія моя - Отець, пристановище моє - Син, захист мій - Дух Святий. Тройце Свята, слава Тобі.



Всю надію мою на Тебе покладаю, Мати Божа, збережи мене під захистом Твоїм.

Пресвята Богородице, спаси нас. -

Святий (ім'я святого, до якого звертаєшся) і всі святі, моліть Бога за нас.

Молитва перед споживанням їжі

Перед їжею читай "Отче наш...", потім:

Господи Ісусе Христе, Сину Божий, Ти поблагословив страви Учням Своїм, поблагослови ж і нам поживу цю, бо і ми в Тебе віруємо, надіємось на Тебе, Тобі молимось і' Тебе прославляємо на віки вічні. Амінь.

Молитва після їжі

Дякуємо Тобі, Христе Боже наш, що Ти наситив нас Твоїми земними дарами, не позбав нас і небесного Твого Царства, але як посеред учнів Твоїх прийшов Ти, Спасе, мир даруючи їм, прийди до нас І спаси нас. Амінь.

Молитва перед наукою

Милосердний Господи, пошли нам ласку Духа Твого Святого, що подає нам розум і зміцнює духовні сили наші, щоб ми, уважно переймаючи науку, виросли Тобі, Творцеві нашому, на славу, батькам нашим на радість, Церкві Й Україні на користь.

Молитва після науки

Дякуємо Тобі, Боже, Творцеві нашому, що Ти сподобив нас ласки Твоєї вислухати навчання. Еттагослови наших начальників, батьків та вчителів, що ведуть нас до пізнання добра, і пошли нам розум та силу продовжувати науку нашу. Амінь.

Молитва перед початком всякого доброго діла

Милосердний Боже, Отче і Господи, дай мені жадати всім серцем тільки того, що потребує від мене Твоя свята воля. У всякому ділі дай мені силу шукати перш за все сповнення святих Твоїх заповітів. Настав мене на Твою праведну путь і навчи у всякій роботі не сходити з неї. Сотвори життя таким, щоб я міг робити все з волі Твоєї, дай мені силу виконувати Твої святі заповіді. На всіх стежках життя мого підтримай мої слабкі сили, оборони від лукавої спокуси і благослови на все добре, чисте і святе, щоб і словами уст моїх і всіма ділами життя мого я прославляв святе Твоє ім'я, Бога Великого^ для нас людей Милосердного Отця, і Сина, і Святого Духа нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Молитва по закінченню всякого доброго діла

Всемогутній Боже, Милосердний Отче! Я знаю, що недостойний (недостойна) приносити Тобі мою подяку. Ти не потребуєш нічого від мене, знаючи мою нікчемність, мою убогість перед Тобою. Але Ти дав мені ласкаво заповідь приносити Тобі славословення і подяку мого вдячного серця.

Великий Боже, Милосердний Отче! Яку, достойну величності Твоєї, подяку можу покласти Тобі я, убогий І нікчемний грішник (убога і нікчемна грішниця)? Все ж, віруючи в Твою милість до мене, грішного (грішної), в Твою всепрощаючу любов, я приношу Тобі во ім'я Сина Твого, нашого Спасителя і Визволителя, жертву хвали, жертву славослів'я мого відданого Тобі і вдячного серця. Ти благословляєш мене у кожній хвилині мого життя. Ти скеровуєш мене на все добре, чисте і святе. Ти підтримуєш мене І ведеш мене по дорозі Твоїй, Ти приводиш мене терпеливо до вічного щастя в Твоєму Небесному Царстві, прощаючи з любов'ю мої провини.

Нехай же слава, честь і , поклоніння Тобі, Богу Вічному, ніколи не замовкнуть в серці моїм, нехай воно славить Тебе, Бога Милосердного, в Тройці Святій Єдиного, Отця, і Сина, і Святого духа нині, і повсякчас, І на віки вічні. Амінь.

Молитва св. Іоана Золотоустого на всяку годину дня і ночі (24 молитви, по кількості годин дня і ночі)
1. Господи, не позбав мене небесних Твоїх благ.
2. Господи, врятуй мене від вічних мук.
3. Господи, якщо розумом чи думкою, словом чи ділом згрішив (згрішила) я - прости мені.
4. Господи, врятуй мене від несвідомості, забуття, -легкодушності, закам'янілої нечутливості.
5. Господи, визволь мене від усякої спокуси.
6. Господи, просвіти моє серце, злою пожадливістю затуманене.
7. Господи, як людина я згрішив (згрішила), але Ти ж як Бог Милосердний помилуй мене, бачачи неміч душі моєї.
8. Господи, пошли благодать Твою на допомогу мені, щоб прославив (прославила) я ім'я Твоє Святе.
9. Господи Ісусе Христе, запиши мене, раба Твого (рабу Твою), до кінця віку мого в книзі життя й добрий кінець мені подай.
10.Господи Боже мій, якщо нічого доброго не вчинив (не вчинила) я перед Тобою, то з милосердя Твого подай мені добрий початок положити.
11. Господи, окропи мене і серце моє росою благодаті Твоєї.
12. Господи неба і землі, згадай мене, окаянного (окаянну) і нечестивого (нечестиву) раба Твого (рабу Твою), у Царстві Твоїм.
1. Господи, в розкаянні прийми мене.
2. Господи, не покинь мене напризволяще.
З. Господи, не дай мені впасти в напасть.
4. Господи, дай мені думку добру.
5. Господи, дай мені сльози каяття, пам'ять про смерть та упокорення.
6. Господи, дай мені твердий намір покаятись у гріхах моїх.
7. Господи, дай мені покору, , чистоту тіла мого та послух.
8. Господи, дай мені терпеливість, великодушність і лагідність.
9. Господи, посади в серце моє корінь всього доброго і страх перед Тобою.
10. Господи, сподоби мене любити Тебе усією душею моєю, усім розумом моїм і виконувати в усьому волю Твою.
11. Господи, охорони мене від лихих людей, нечистого духа і злих пристрастей, і від усякого іншого нечестивого діла.
12. Господи, Ти знаєш, що робиш, нехай же з милосердя Твого воля твоя буде і на мені грішному (грішній), бо Ти Благословенний сси навіки. Амінь.