Warning: Use of undefined constant Ymd - assumed 'Ymd' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/nezhin/public_html/pokrovachurch/engine/modules/show.full.php on line 226 Warning: Use of undefined constant Ymd - assumed 'Ymd' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/nezhin/public_html/pokrovachurch/engine/modules/show.full.php on line 226 Warning: Use of undefined constant Ymd - assumed 'Ymd' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/nezhin/public_html/pokrovachurch/engine/modules/show.full.php on line 230 Warning: Use of undefined constant Ymd - assumed 'Ymd' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/nezhin/public_html/pokrovachurch/engine/modules/show.full.php on line 230 DataLife Engine > Версия для печати > Одного разу сатана скликав всесвітній з'їзд. Притча.
DataLife Engine > Притчі > Одного разу сатана скликав всесвітній з'їзд. Притча.

Одного разу сатана скликав всесвітній з'їзд. Притча.


28 июня 2011. Разместил: tinet
Сатана скликав всесвітній з'їзд бісів. У своїй вступній промові він сказав: «Ми не можемо заборонити християнам ходити до церкви. Ми не можемо заборонити їм читати Біблію. Ми не можемо заборонити їм спілкуватися в молитві з Богом. Як тільки вони встановлюють зв'язок з Христом – ми тут же позбавляємося влади над ними. Тож нехай вони ходять в свої церкви, але ми вкрадемо у них – їхній час, так що вони, будучи завжди зайнятими, не зможуть молитися і каятися у гріхах і розвивати свої стосунки з Христом».

«Ось що ви повинні робити, – сказав диявол. – Ви повинні перешкодити їм увійти до спілкування з Богом і підтримувати цей зв'язок протягом дня». – «Як нам це зробити?» – закричали демони.

«Займіть їх дурницями та придумайте багато способів, щоб зайняти їх уми всілякими непотрібними справами. А головне, вселіть їм прагнення до матеріальних благ і збагачення – до мамони. Нехай вони переймуться бажанням заробляння якомога більшої кількості грошей і купують собі машини, квартири, дачі. Нехай заробляють все більше і більше грошей, щоб ходити в ресторани і кафе, щоб купувати дорогий, модний одяг, робити дорогий ремонт в квартирах і обставляти їх модними меблями. Спокушайте їх витрачати, витрачати і брати, брати в борг, брати багаторічні кредити і таким чином потрапляти в кабалу до банків. А коли вони захопляться бажанням особистого збагачення, гонитвою за мамоною – їм уже буде не потрібен Христос...

Переконайте їх дружин затримуватися на роботі, а чоловіків – працювати 6-7 днів на тиждень, 10-12 годин на день, щоб їм ніколи було займатися своїми сім'ями і вихованням своїх дітей. Не давайте їм проводити час з дітьми, щоб діти їх шлялися з ранку й до ночі на вулиці та дружили з поганими компаніями, тоді вони перестануть вчитися і з них нічого доброго не вийде. Тоді їх сім'ї розваляться і вони стануть самотніми, а ми їм допоможемо спитися від горя.

Стимулюйте надміру їх уми так, щоб телевізори і комп'ютери в їх будинках працювали постійно, і вони якомога більше часу проводили біля телевізора і комп'ютера, і їм ніколи буде молитися. Слідкуйте, щоб у кожному магазині й ресторані світу постійно звучала нехристиянська музика. Це заблокує їх розум і зруйнує їх єдність з Христом...

Розкладіть на столах в кафе безліч журналів і газет. Бомбардуйте їх розум новинами і рекламою 24 години на добу. Нехай по дорозі їм впадає в очі море рекламних щитів. Наповніть їх поштові скриньки рекламою, каталогами для замовлення товарів поштою, інформаційними бюлетенями і пропозиціями безкоштовних товарів, послуг та ілюзорних надій.

Показуйте в журналах і по телевізору худих, гарненьких моделей, так щоб їхні чоловіки повірили, що зовнішня краса – це найголовніше, і стали б невдоволені своїми дружинами.

Зробіть так, щоб їх дружини були занадто втомленими, щоб кохати своїх чоловіків вночі. Якщо вони не дадуть своїм чоловікам кохання, якого вони потребують, чоловіки почнуть шукати його в інших місцях. Це швидко зруйнує їх сім'ї!

У Різдво та Великдень відволікайте їх святковою суєтою, концертами по телебаченню і п'яними застіллями, щоб вони не вчили своїх дітей справжньому значенню Різдва й Великодня.

Нехай навіть з відпустки вони повернуться втомленими. Зробіть так, щоб їм ніколи було поїхати на природу і помилуватися Божим творінням. Замість цього відправте їх до парків розваг, на спортивні заходи, ігри, концерти та в кіно.

І нехай всі християни будуть вічно зайняті, зайняті, зайняті!

Наповніть їхнє життя такою кількістю хороших справ, щоб у них не було часу шукати сили в Ісуса.

Скоро вони будуть жити і працювати, покладаючись тільки на себе, жертвуючи своїм здоров'ям і сім'ями заради своїх справ і грошей.

Це спрацює! Це відмінний план!»

Біси з радістю відправилися на завдання, всюди змушуючи християн бути все більш зайнятими і квапитися туди і сюди, залишаючи все менше часу для Бога, для молитви і своїх сімей. Питання в тому, чи вдався дияволові його задум? Вам судити!

Передайте цей лист іншим, чи ви теж занадто для цього зайняті?

  
Джерело:
Тропинка в храм