Warning: Use of undefined constant Ymd - assumed 'Ymd' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/nezhin/public_html/pokrovachurch/engine/modules/show.full.php on line 226 Warning: Use of undefined constant Ymd - assumed 'Ymd' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/nezhin/public_html/pokrovachurch/engine/modules/show.full.php on line 226 Warning: Use of undefined constant Ymd - assumed 'Ymd' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/nezhin/public_html/pokrovachurch/engine/modules/show.full.php on line 230 Warning: Use of undefined constant Ymd - assumed 'Ymd' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/nezhin/public_html/pokrovachurch/engine/modules/show.full.php on line 230 DataLife Engine > Версия для печати > У Президента Чечні болить душа за жінок, які нескромно вдягаються
DataLife Engine > Новини > У Президента Чечні болить душа за жінок, які нескромно вдягаються

У Президента Чечні болить душа за жінок, які нескромно вдягаються


15 октября 2011. Разместил: tinet
Москва. 14 жовтня. ІНТЕРФАКС - Глава Чечні Рамзан Кадиров глибоко стурбований посмертної долею жінок, які ходять в коротких спідницях і декольте.

В інтерв'ю, яке публікує в п'ятницю "Комсомольська правда", він сказав, що ніколи не забороняв чеченським жінкам ходити в такому одязі.

"Я не маю права це зробити. Можу тільки у себе вдома диктувати. А на території республіки - порадити, пропагувати, що це погано, а те добре", - пояснив Р. Кадиров, на думку якого жінки, носячи подібний одяг, шкодять самим собі.

"Я знаю, що вони із-за своєї форми одягу потраплять у пекло, - сказав він. - Ну, не з-за форми, а якщо буде розпусність. У мене душа через це болить".

Одночасно Р. Кадиров висловився за те, щоб жінки навчилися одягатися "до місця".

"Хіба це погано - надіти костюм, красиву спідницю або плаття нормальне? А футболка просвічуюча, спортивна форма повинні бути в спорті. На вечірці повинна бути вечірня форма, в клубі - клубна, на роботі - робоча. Тому я сказав, щоб вони визначились - чи то вони в баню прийшли, чи то на роботу в міністерство або відомство. А це взяли, роздули", - поскаржився Президент Чечні, маючи на увазі свої нещодавні ініціативи щодо скромності в одязі.

В той же час Р. Кадиров не став робити "інфернальних" прогнозів для російських дівчат, відповідаючи на питання, чи потраплять вони в пекло за те, що носять короткі спідниці і декольте.

"Ні, у них своя релігія, тому я не маю права навіть говорити їм про форму одягу. Я знаю, що, коли ходять до церкви, надягають хустки, закривають декольте. Бог є всюди", - визнав Кадиров.

Джерело:
Інтерфакс-Релігія