Warning: Use of undefined constant Ymd - assumed 'Ymd' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/nezhin/public_html/pokrovachurch/engine/modules/show.full.php on line 226 Warning: Use of undefined constant Ymd - assumed 'Ymd' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/nezhin/public_html/pokrovachurch/engine/modules/show.full.php on line 226 Warning: Use of undefined constant Ymd - assumed 'Ymd' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/nezhin/public_html/pokrovachurch/engine/modules/show.full.php on line 230 Warning: Use of undefined constant Ymd - assumed 'Ymd' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/nezhin/public_html/pokrovachurch/engine/modules/show.full.php on line 230 DataLife Engine > Версия для печати > Перевиховання недбайливих батьків по-білоруськи
DataLife Engine > Новини > Перевиховання недбайливих батьків по-білоруськи

Перевиховання недбайливих батьків по-білоруськи


15 октября 2011. Разместил: tinet
В Могильовській області працевлаштовано близько двох тисяч батьків, зобов'язаних відшкодовувати державі витрати на утримання своїх дітей у притулках. За час дії 18-го декрету Президента у горе-батьків тільки в Горецькому районі до притулку забрали 90 дітей. І кожного другого повернули перевихованим мамам і татам. Сьогодні в Горецькому притулку дванадцять вихованців. Усі їхні батьки працевлаштовані. Примусово. Але не всі відшкодовують борги за утримання дітей в повному обсязі.

Валентину Новосьолову фахівці з контролю за зобов'язаними особами називають "рідкісним кадром". Хоча жінка була працевлаштована двірником примусово, щоб відшкодовувати державі витрати на утримання сина, сьогодні Валентина - зразковий працівник. Жодного прогулу. За збігом обставин через дорогу від підмітаючої вулицю Валентини - інша мама, теж зобов'язана особа. Але та на роботу без супроводу наряду міліції зазвичай не виходить.

70% від зарплати зобов'язаної особи за законом йде на утримання дитини у притулку або в прийомній сім'ї. Валентина тому і намагається заробити більше, щоб, як вона каже, почати нове життя. Ось купила меблі. Кімнату в гуртожитку за сумлінну працю їй виділили за місцем роботи. Органи опіки готові розглянути питання про повернення Валентині батьківських прав.



Джерело:
TUT.BY