Warning: Use of undefined constant Ymd - assumed 'Ymd' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/nezhin/public_html/pokrovachurch/engine/modules/show.full.php on line 226 Warning: Use of undefined constant Ymd - assumed 'Ymd' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/nezhin/public_html/pokrovachurch/engine/modules/show.full.php on line 226 Warning: Use of undefined constant Ymd - assumed 'Ymd' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/nezhin/public_html/pokrovachurch/engine/modules/show.full.php on line 230 Warning: Use of undefined constant Ymd - assumed 'Ymd' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/nezhin/public_html/pokrovachurch/engine/modules/show.full.php on line 230 DataLife Engine > Версия для печати > Інокиня (фільм)
DataLife Engine > Духовна школа > Інокиня (фільм)

Інокиня (фільм)


12 июня 2012. Разместил: tinet
Дві лінії в сюжеті. Професійна: Ірина Денисова — диригент і композитор, лауреат численних фестивалів. Сімейна: героїня стрічки — дружина, мати трьох дітей, молодшого з яких врятувала від важкого захворювання молитва, звернена до Богородиці.

Вона професіонал високого класу, регент церковного хору. У неї троє прекрасних дітей. Колись весь сенс її життя був у сім'ї, в любові. У 40 років життя її різко змінилася. Важка хвороба молодшого сина Гната перевернула її звичний світ. Слова священика: «Вашого сина може врятувати тільки молитва матері", поїздка в Жировичську обитель і молитва перед іконою Божої Матері Жировичської стали рятівними для неї та її сина. Довгі місяці лікування закінчилися наверненням до Бога і одужанням дитини. "Я вдячна Богу (страшно, напевно, звучить) не за те, що Гнат захворів, а за те, що Господь знав, що Він його зцілить. І він відразу став віруючим, а я вже за ним».

Вона побачила і зрозуміла, що Господь діє через людей. "Я дивлюся в майбутнє. І не знаю, як там складеться далі ... Тому що є час розкидати каміння і є час збирати каміння. Я вже любила чоловіка, а тепер хочу любити Бога".

Рік випуску: 2011
Країна: Білорусь
Тривалість: 00:55
Режисер: Галина Адамович

У фільмі знімалися: Ірина Денисова, її мама Галина Іванівна Денисова, діти Ксенія, Клим і Гнат Матюхови, півчі Свято-Петро-Павлівського собору м. Мінська