Warning: Use of undefined constant Ymd - assumed 'Ymd' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/nezhin/public_html/pokrovachurch/engine/modules/show.full.php on line 226 Warning: Use of undefined constant Ymd - assumed 'Ymd' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/nezhin/public_html/pokrovachurch/engine/modules/show.full.php on line 226 Warning: Use of undefined constant Ymd - assumed 'Ymd' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/nezhin/public_html/pokrovachurch/engine/modules/show.full.php on line 230 Warning: Use of undefined constant Ymd - assumed 'Ymd' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/nezhin/public_html/pokrovachurch/engine/modules/show.full.php on line 230 DataLife Engine > Версия для печати > Благословлення на майбутнє!
DataLife Engine > Новини > Благословлення на майбутнє!

Благословлення на майбутнє!


17 марта 2009. Разместил: admin
Діти шукають Бога! Навіть коли це заборонялося - інтуїтивно зверталися до Господа, наприклад, перед іспитом. Ну, а сьогодні це тісна співпраця школи, дитсадків і церкви. І, якщо у школу не прийде православний священик, то обов’язково завітає чи іноземний «пастир», чи група з гітарою молодих «знавців Біблії». І тут важливо знати і батькам і вчителям хто і що говоритиме вашим дітям, і найважливіше - для чого…

Саме так, із загальною згодою батьків, у тісній співпраці з дирекцією і викладачами будуються відносини настоятеля Свято-Покровського храму і 2-ої загальноосвітньої школи м. Ніжина протягом ось уже 12-ти років. Із Божим благословенням розпочинається навчальний рік у школі, з Божим благословенням і закінчується. В цьому році – це уже другий випускний клас, що розпочав своє навчання із благословення отця Михаїла. І саме тому у переддень пробного тестування випускний 11 клас запросив свого духовного отця, щоб отримати від нього настанови, духовні поради і благословення. Прийшли навіть ті, що були на лікарняному! І не пожалкували, адже розмова вийшла змістовною і корисною, повчальною і, в той же час, веселою. Отець Михаїл торкнувся не тільки майбутніх іспитів, а й майбутнього життєвого вибору, життєвої позиції кожного, розповів і про сердечні переживання молодих людей, і в чому можуть шукати духовну опору у житті , щоб не спіткнутися й не заблудити у вирі сучасності. На закінчення розповів по секрету, як гарно скласти тести (обов’язково, добре готуючись , покладатися на Господа) і поблагословив молоду нашу надію. Вдячні учні подякували священику і подарували квіти, сфотографувалися на пам'ять і пообіцяли дотримуватися мудрих настанов.

 

Благословлення на майбутнє!

 

Сказав Господь: «Не забороняйте дітям приходити до Мене…»