Warning: Use of undefined constant Ymd - assumed 'Ymd' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/nezhin/public_html/pokrovachurch/engine/modules/show.full.php on line 226 Warning: Use of undefined constant Ymd - assumed 'Ymd' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/nezhin/public_html/pokrovachurch/engine/modules/show.full.php on line 226 Warning: Use of undefined constant Ymd - assumed 'Ymd' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/nezhin/public_html/pokrovachurch/engine/modules/show.full.php on line 230 Warning: Use of undefined constant Ymd - assumed 'Ymd' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/nezhin/public_html/pokrovachurch/engine/modules/show.full.php on line 230 DataLife Engine > Версия для печати > Місія протестантам
DataLife Engine > Проповідь > Місія протестантам

Місія протестантам


28 июня 2012. Разместил: tinet
Недільний вечір, групка баптистів поспішають на бесіду в православний храм апостола Фоми на Кантемирівській у Москві. Тема бесіди «Заповідь про єдність християн".

Готувалися місіонери Руху пророка Даниїла до цього вечора грунтовно. Науково-методичний центр Руху розробив буклет для протестантських та нео-протестантських громад. У листівках на високому рівні пояснюється православне віровчення з точки зору Святого Письма і практики Церкви перших століть. Буклет об'ємом в 4 аркуші формату А4 з двох сторін включає в себе заклик до виконання заповіді про єдність християн, біблійне вчення про Церкву, Спасіння, джерела Віровчення Церкви, Таїнства Церкви, єдність Земної і Небесної Церкви, шанування святинь, Благодатний вогонь. Листівка також містить номери телефонів місіонерів, зателефонувавши за якими, кожен, хто цікавиться, може оперативно отримати відповідь на будь-яке питання віровчення та інформацію про те, як людина може приєднатися до Церкви, де знаходиться найближчий до нього гурток з вивчення Біблії. Так само в буклеті міститься посилання на спеціально створений місіонерський інтернет-ресурс «Єдність Християн» www.edinstvohristian.ru, де можна знайти розширений варіант буклета, списки апостольської спадкоємності Помісних Церков, фотографії прикрашених іконами катакомб перших християн, численні полемічні статті. Завантажити варіанти листівки для читання і для друку можна тут: http://cs5477.userapi.com/u152509857/docs/...di_edinstva.pdf Протягом 3 недільних днів місіонери поширили близько 700 листівок в більш ніж 8 баптистських та п'ятидесятницьких громадах із запрошенням прийти на бесіду "Про єдність християн".

У призначений недільний вечір, в недільній школі храму апостола Фоми була проведена бесіда. На радість місіонерів прийшло близько 30 чоловік, серед яких були люди з баптистської і п'ятидесятницької громад. Довелося навіть провести дві бесіди. Гості задавали багато запитань. Вийшла цікава жива бесіда. Закінчилася вона чаюванням. Розійшлися біля 23 години вечора. Всі залишилися задоволені спілкуванням, багато хто виявили бажання його продовжити. Місіонери обмінялися з охочими контактами, запросили на євангельський гурток і екскурсію про облаштування храму Христа Спасителя з Біблією в руках. Навіть після зустрічі в храм приходили протестанти, з якими спілкувалися місіонери.

В цілому перший досвід подібної місіонерської акції пройшов успішно.